Thuis

Zhejiang JieYu Valve Co., Ltd. Fabrieksreis

China Zhejiang JieYu Valve Co., Ltd. certificaten
China Zhejiang JieYu Valve Co., Ltd. certificaten
Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  Beelden binnen en buiten de workshop 

   

  Zhejiang JieYu Valve Co., Ltd. fabriek productielijn 0

   

  Vertoning van klepverwerking equipment.jpg

   

  Zhejiang JieYu Valve Co., Ltd. fabriek productielijn 1

   

  Gebeëindigd klep het schilderen materiaal 

   

  Zhejiang JieYu Valve Co., Ltd. fabriek productielijn 2

   

  Het materiaal van de klepinspectie

   

  Zhejiang JieYu Valve Co., Ltd. fabriek productielijn 3

 • OEM / ODM

  Het aangepaste verzoek wordt ingestemd met.

   

  1. Ontwikkel nieuwe vorm met uw speciale structuur

  2. Ontwikkel vorm van u bedrijfembleem het gieten op kleplichaam

  3. Laser die Embleem merken

  4. Het aluminiumnaambord wijst klep op specificaties: klepgrootte, materiaal, druk, maufacturedatum enz.

 • R & D

  China is één van de landen met de grootste van de klepproductie en markt vraag in de wereld, en er zijn duizenden klepbedrijven in China. Nochtans, zijn er zeer weinig fabrikanten die de capaciteit hebben high-end producten onafhankelijk om te onderzoeken en te ontwikkelen. Wij begrijpen diep de Onafhankelijke onderzoek en ontwikkelingsmogelijkheden van nieuwe producten en de technologieën voor kleppen beïnvloedt direct het concurrentievermogen van het bedrijf, volgens de eigen situatie van het bedrijf, zullen wij kern technische teams ontwikkelen, op geavanceerde productstructuren in binnen- en buitenland analyseren en blijven trekken, en ernaar streven om nieuwe producten met onafhankelijke intellectuele-eigendomsrechten te ontwikkelen!

   

  1. Vestig een vermenselijkt concept van het productontwerp

   

  Met de ontwikkeling van The Times, hebben de people-oriented ideeën in alle gebieden van het sociale leven doordrongen, en elk detail moet zorgvuldig in het gevoel van de gebruiker worden overwogen. De kleppen worden wijd gebruikt in de industrie, landbouw, nationale defensie en het mensen ' s dagelijkse leven. Gebaseerd op traditionele ontwerpconcepten en methodes, neemt ons bedrijf zijn essentie en ontwikkelt nieuwe ideeën en spuit nieuwe onderzoek en ontwikkelingsconcepten in. Geef de klep het industrieproduct met een vermenselijkt concept en een beeld.

   

  2. Nieuwe materialen, nieuwe technologieën, nieuwe processen

   

  Met de vordering van technologie, verhogen de de de de hoogst giftige hoge snelheid, hoge druk, hoog-corrosie, hoog-slijtage, en andere hoog-parameter complexe voorwaarden in industriële productie, daarom, hoger en de striktere voorwaarden worden opgelegd aan de veiligheid van de klep, de betrouwbaarheid van de functie en de levensduur. Ons bedrijf heeft experimenten op de ontwikkeling van producten en materialen in een verscheidenheid van hoog-parametervoorwaarden gericht. Tegelijkertijd, zullen het onderzoek en het ontwikkelingspersoneel aandacht aan de materiële wetenschapsinformatie, besteden en zullen nieuwe materialen, nieuwe technologieën en nieuwe processen op de producten op tijd toepassen, zodat elk die product door ons bedrijf wordt ontwikkeld omhoog met de ontwikkeling van The Times kan houden.

   

  3. Integratie van informatietechnologie en kunstmatige intelligentietechnologie

   

  Als eindactuator voor het controleren van vloeibare beweging in de pijpleiding, combineert ons bedrijf moderne gegevensverwerkingstechnologie, het ontdekken technologie en intelligente technologie met klepproducten om geschiktere en intelligente producten te ontwikkelen en de echte vervanging van klepproducten te realiseren!

   

  4. De huisvriend met de kenmerken van volledige reeksen van materiaal, ontwikkelt high-tech speciale kleppen

   

  Als hulpmateriaal in industriële productiemateriaal, spelen de kleppen een belangrijke rol in de veilige en vlotte verrichting van productie.
  Ons bedrijf analyseert de volledige reeks van materiaal in de specifieke industrie alvorens nieuwe producten te ontwikkelen, zodat wij nieuwe producten kunnen ontwikkelen die geschikter zijn voor de specifieke industrieën en specifieke processen.

Contactgegevens
Zhejiang JieYu Valve Co., Ltd.

Contactpersoon: Ms. Hu

Tel.: 86-13957755057

Fax: 86-577-86913595

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)