Thuis

Zhejiang JieYu Valve Co., Ltd.

China Zhejiang JieYu Valve Co., Ltd. certificaten
China Zhejiang JieYu Valve Co., Ltd. certificaten
Ik ben online Chatten Nu

Zhejiang JieYu Valve Co., Ltd.

1 2 3 4 5
Zhejiang JieYu Valve Co., Ltd. Zhejiang JieYu Valve Co., Ltd. Zhejiang JieYu Valve Co., Ltd. Zhejiang JieYu Valve Co., Ltd. Zhejiang JieYu Valve Co., Ltd.
Factory Shows CEO Factory Shows Factory Shows Factory Shows

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : JIE YU
Aantal werknemers : >100
Jaarlijkse omzet : $30,000,000-$40,000,000
Opgericht Jaar : 2002
Export pct : 90% - 100%

De Klepco. van Zhejiangjieyu, Ltd wordt gevestigd in de Stad van klep-Longwan Wenzhou. Het bedrijf bezit hoge precisiemachines en materiaal meer dan 70 reeksen en heeft meer dan 200 werknemers, 30 van wie specifieke hogere of middentechnici zijn. Met geavanceerd het testen materiaal, hielpen de volledige opsporingsmethode en correcte CAD ontwerpsysteem, de bedrijfreeksen in onderzoek, productie, verkoop en naverkoop de zaken van de de dienstintegratie.

 

JIEYU is één van de hoogste ondernemingen van China ′ s met soorten certificaten, zoals certificaat api-6D van het Amerikaanse certificaat van Ce van het Aardolieinstituut van de Drukapparatuurrichtlijn van het de Kwaliteitsbeheersysteem van PEDISO9001 de Internationale Vergunning van de EG van CertificateManufacture etc. van Speciaal Materiaalts certificaat

 

JIEYU-de kleppen worden gegroepeerd in de brede categorieën van poort, bol, controle, kogelkleppen, zeven en enz., worden Elk van producten vervaardigd volgens strikte specificaties en de industrienormen, die ANSI, API, BS, DIN, JIS, GB en JB omvatten. JIEYU-de kleppen worden ruim toegepast op het gebied van machtsgeneratie, chemisch en petrochemisch, olie en gas, metallurgie, scheepsbouw, geneeskunde, en de milieubescherming industrieën.

 

De strategie van JIEYU ′ s moet met hoogste kwaliteit winnen en betrouwbare reputatie, daarom in binnen- en buitenland hebben wij zo nu vele geachte en gelovige cliënten. Wij werken om elk van cliënten het beste hard en harder aan te bieden

Contactgegevens
Zhejiang JieYu Valve Co., Ltd.

Contactpersoon: Ms. Hu

Tel.: 86-13957755057

Fax: 86-577-86913595

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)